Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از اعطای مجوز تمام الکترونیکی احداث جایگاه‌ عرضه سوخت با راه‌اندازی سامانه صدور مجوز جایگاه‌های عرضه سوخت خبر داد و گفت: این اقدام به‌منظور شفاف‌سازی، حذف کاغذبازی‌ها و حرکت به سمت استانداردهای دولت الکترونیک برای نخستین بار در صنعت نفت محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید وطن‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با تأکید بر اینکه شفاف‌سازی در رأس برنامه‌های دولت جدید قرار گرفته‌ است، ‌افزود: فرآیند دریافت مجوز احداث جایگاه سوخت پیش از این بسیار طولانی، پیچیده و همراه با امضاهای طلایی بود که هم‌اکنون با راه‌اندازی سامانه درگاه ملی درخواست مجوز جایگاه سوخت مایع و سی‌ان‌جی در زیرمجموعه درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار کشور، افزون بر ارائه خدمات سریع‌تر به مردم، ‌یکپارچه‌سازی و حذف فرآیندهای پیچیده و غیرضروری، گامی مهم در مسیر حرکت به سمت دولت الکترونیک، پاسخگویی و مدیریت شیشه‌ای برداشتیم.

وی تأکید کرد: طراحی تا راه‌اندازی این سامانه در کمتر از دو ماه اجرا شد و از ابتدای فروردین‌ماه امسال با صدور اطلاعیه‌ای به مناطق سی‌وهفت‌گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به بهره‌برداری رسید و نخستین مجوز احداث جایگاه نیز در روز دوم اردیبهشت‌ماه امسال از طریق این سامانه اعطا شد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: این اقدام با افتخار برای نخستین بار در صنعت نفت محقق شده است و طی این فرآیند تمامی امضاها و مجوزها در مناطق و ستاد کاملاً الکترونیکی انجام و مجوز صادرشده به‌صورت اتوماتیک وارد حوزه مجوزهای ملی کشور شده و ثبت می‌شود و سرانجام فرد درخواست‌کننده بدون هیچ‌گونه مراجعه حضوری مدارک خود را بارگذاری کرده، استعلامات انجام می‌شود و پس از بررسی شرایط زمین و احراز هویت و استعلام‌های لازم از دستگاه‌های امنیتی و ادارات زیرمجموعه، مدارک و مستندات مرحله به مرحله تکمیل و تأیید شده و سرانجام فرد می‌تواند مجوز صادرشده را رؤیت و پرینت کند.

وطن‌خواه با تأکید بر اینکه در روش جدید، افراد به‌هیچ‌عنوان مراجعه حضوری نخواهند داشت،  گفت: فرآیند طولانی چند ساله، سفرهای فرسایشی پرشمار درخواست‌کنندگان به مراکز استان‌ها و پایتخت، پرداخت رقم‌های غیرمتعارف برای دریافت امضا، ایجاد رانت از طریق شرکت‌های زنجیره‌ای و امضاهای طلایی، فساد در روند اعطای مجوز و هزینه میلیاردها تومان پول از جمله چالش‌های روش قدیمی اعطای مجوز احداث جایگاه سوخت بود که با صرف کمترین هزینه برای طراحی این سامانه (کمتر از یک میلیارد تومان) افزون بر ایجاد رضایت‌مندی چشمگیر در بین متقاضیان، گامی مهم برای پاسخگویی و شفاف‌سازی در این حوزه از سوی دولت سیزدهم برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه پس از این مجوز ساخت همه جایگاه‌های عرضه سوخت از جمله سوخت مایع و سی‌ان‌جی از طریق این درگاه انجام می‌شود، افزود: قانون‌شکنی و ارائه مجوز برای ساخت جایگاه‌های غیرمجاز و غیراستاندارد از طریق لابی با نمایندگان مجلس از دیگر مشکلات ما در طول سال‌های گذشته در زمینه احداث جایگاه‌های عرضه سوخت بود.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: هم‌اکنون به‌هیچ‌عنوان اعطای مجوز دستی امکان‌پذیر نیست و تمامی مراجعه‌کنندگان باید نسبت به ثبت تقاضای خود از طریق سامانه اقدام کنند.

وطن‌خواه افزود: در این سامانه هر فرد یک پروفایل شخصی دارد که می‌تواند مراحل کار خود را مرحله به مرحله رؤیت و پیگیری کند، هیچ پیش‌شرطی برای ثبت‌نام وجود ندارد و همه افراد می‌توانند ثبت‌نام کنند، این در حالی است که در سال‌های گذشته این فرآیند تنها از طریق رانت و شرکت‌های زنجیره‌ای و با پرداخت ۱۰ درصد سود به این شرکت‌ها ممکن بود و متأسفانه در این بین پول‌های ناسالم بسیاری ردوبدل شده بود. با راه‌اندازی سامانه جدید افزون بر خروج شرکت‌های زنجیره‌ای از فرآیند اعطای مجوز، فرآیند دخالت اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت در این فرآیند نیز حذف شده است که حذف این عوامل موجب کوتاه شدن پروسه و ساده و شفاف شدن آن شده است.

به گزارش شانا، سامانه «درگاه ملی درخواست مجوز جایگاه سوخت» به آدرس https://g۴b.ir هم اکنون برای عموم فعال بوده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این سامانه درخواست صدور مجوز احداث جایگاه سوخت را ثبت کنند.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دولت الکترونیک احداث جایگاه سوخت پخش فرآورده های نفتی مجوز احداث جایگاه جایگاه سوخت راه اندازی اعطای مجوز عرضه سوخت شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مهمترین دغدغه محمد کاظم زاهدی در کنار شغلش رها سازی ضایعات شیشه و آینه در طبیعت و آسیب رساندن به محیط زیست است.

این هنرمند پرتلاش ۱۳سال پیش از دغدغه خود فرصتی برای هنری نو و حفظ محیط زیست ساخت و با ضایعات شیشه های رنگارنگ ساختمانی و آینه ها شروع به ساخت ماکت های شیشه ای همچون(مسجد،آرامگاه حافظ و سعدی،برج آزادی، سازهای موسیقی و اشکال هندسی) کرد.

این کارآفرین با استعداد ساخت اولین ماکت‌های شیشه ای در کشور را راه اندازی کرد و ماهانه از ۱۲۰ کیلو گرم رها سازی ضایعات به محیط زیست جلوگیری می کند.

آقای زاهدی علاوه بر اشتغال برای ۳نفر، سالانه بصورت میانگین ۲۰۰ میلیون تومان از این راه کسب درآمد می کند.

با وجود این هنر ماندگار و علی رغم پی گیری های این هنرمند جوان از دستگاه های مربوطه همچون میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری هنوز برای این شغل کد رشته ای تعریف نشده است و مسئولان استانی و کشوری با مشاهده آثار فاخر این جوان قول همکاری هایی در حد شعار می دهند .

این هنرمند فعال تنها از طریق پارک علم و فناوری توانسته مجوز صنایع خلاق را کسب کند که در این مورد مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری شهرستان مانه و سملقان افزود:

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واحد‌های نو آور مجوز صنایع خلاق رو اختصاص میدهد که واحد آقای زاهدی اولین و تنها واحد فناور ساخت ماکت های شیشه ای در کشور است که توانسته این مجوز را کسب کند.

احمدی گفت: این کارآفرین پر استعداد توانسته این هنر را با ظرافت بالا و اندازه های بسیار دقیق آثاری ماندگار خلق کند.

آقای زاهدی تا کنون علاوه بر خراسان شمالی ساخت این آثار هنرمندانه متقاضی این آثار را از استان های خراسان رضوی،گلستان،تهران و همچنین کشور عراق و ترکمنستان دریافت کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه