Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-آخرین بررسی‌ها از وضعیت الکترونیکی شدن مجوز‌های کسب و کار، حکایت از آن دارد که مجوز‌های 10 دستگاه مرجع صدور مجوز برای بارگذاری در درگاه ملی مجوز‌ها نهایی شده است و 3 وزارتخانه نیز به این درگاه متصل شده اند.
به گزارش خبرگزاری آریا، فردا مهلت قانونی دستگاه‌های مرجع صدور مجوز برای شفاف سازی فرایند صدور مجوز‌های کسب و کار و اتصال سامانه‌های تخصصی هر دستگاه به درگاه ملی مجوز‌های کشور به پایان می‌رسد، با این حال تا پایان 16 اسفند ماه تنها مجوز‌های 6 وزارتخانه شامل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی، نیرو، علوم تحقیقات و فناوری، ورزش و جوانان و نفت و 4 دستگاه دیگر شامل صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان انرژی اتمی و دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی در درگاه ملی مجوز‌ها نهایی و بارگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما از بین دستگاه‌هایی که مکلفند که سامانه‌های تخصصی خود را به درگاه ملی مجوز‌ها متصل کنند تنها سه وزارتخانه اقتصاد، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی توانسته اند سامانه‌های تخصصی خود را به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نمایند.
علاوه بر آن، وزارتخانه‌های نیرو، ورزش و جوانان، نفت، ارتباطات، راه و شهرسازی و دبیرخانه ستاد ساماندهی مشاغل خانگی نیز مراحل اتصال سامانه‌های تخصصی خود به درگاه ملی مجوز‌ها را طی می‌کنند تا بتوانند در مهلت قانونی به این درگاه متصل شوند.
در این میان، وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان محیط زیست، شهرداری تهران، سازمان ملی استاندارد، سازمان نظام پزشکی، مرکز وکلای قوه قضائیه، کانون وکلا و سازمان نظام روانشناسی از جمله دستگاه‌هایی هستند که از اجرای قانون عقب مانده اند و وضعیت بارگذاری مجوز‌ها و اتصال سامانه‌های تخصصی شان به درگاه ملی مجوز‌ها همچنان نامشخص است.
به گفته سیدامیر سیاح، رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار، علت عقب ماندن برخی دستگاه‌ها از اجرای قانون، دو دلیل عمده داشته است؛ اول آنکه وجود رانت و امضا‌های طلایی باعث مقاومت برخی دستگاه‌ها در برابر اجرای قانون شده است و دومین دلیل نیز مربوط به تأخیر و تعلل برخی دستگاه‌ها در اصلاح مجوزهایشان بوده است.
محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور نیز روز گذشته در نشست بررسی آخرین وضعیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی درباره تسهیل و شفاف‌سازی فرایند مجوزدهی به کسب و کار‌ها دستور داد تا با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی با دستگاه‌هایی که فرایند اتصال به درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار را تا 18 اسفند انجام ندهند، هر چه زودتر و بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد‌های لازم انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مجوز ها درگاه ملی مجوز ها سامانه های تخصصی دستگاه ها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی پذیرنده پایانه‌ها و درگاه‌های این بانک که حساب متصل به پایانه‌های منصوب آنها از نوع حساب قرض‌الحسنه جاری یا سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی باشد، مشمولان این طرح را تشکیل می‌دهند. 

بر اساس این گزارش، تسهیلات این طرح در قالب سه بسته اعتباری "عمومی"، "ویژه پذیرندگان برتر" و "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" طراحی شده است.

تسهیلات این طرح در قالب بسته اعتباری "عمومی" تا سقف 35 میلیارد ریال بر اساس میانگین ایجادی (2 الی 6 ماه) در حساب‌های سپرده قرض‌الحسنه جاری/ سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت متصل به پایانه، با بازپرداخت 6 الی 36 ماه پرداخت می‌شود.

پذیرندگان برتر نیز با کسب امتیازهای لازم در شمار 250 پذیرنده برتر پایانه‌های فروشگاهی (POS) و 50 پذیرنده برتر درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) قرار گرفته و می‌توانند در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان برتر" بر اساس ضرایب میانگین حساب ایجادی از تسهیلات تجاری تا سقف 35 میلیارد ریال بهره‌مند شوند.

تسهیلات در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" نیز برحسب مبلغ تراکنش پایانه یا پایانه‌ها تا سقف 200 میلیارد ریال به پذیرندگان جدید واجد شرایط پرداخت می‌شود.

شایان ذکر است، بر اساس این طرح پرداخت تسهیلات خرد (غیرتجاری) به اشخاص حقیقی کارکنان اشخاص حقیقی / حقوقی و بستگان درجه یک اشخاص حقیقی (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند) مشمول طرح تا سقف میانگین حساب استفاده نشده در بازه زمانی مورد نظر اخذ میانگین، امکان‌پذیر است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند
  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • پرونده شکایت پرسپولیس از لوکادیا در چه مرحله‌ای است؟
  • ارسال لایحه پرسپولیس در پرونده لوکادیا برای CAS